Skip to content

Mikä on TrailHero?

Rakkaudesta pyöräilyyn

Viimeisten vuosien aikana olen innostunut polkupyöräilystä ja sen monista eri alalajeista. Se oli myös sysäys ideaani ja haluuni luoda sivut, jossa voisin jakaa pyöräilykokemuksiani. Täällä on tarkoitus jakaa tietoa reiteistä, joita tykkään ajella, jakaa huoltovinkkejä joita olen löytänyt ja arvioida pyörien osia tai varusteita, jotka ovat osoittautuneet käytössä hyväksi.

 

 

Maastopyöräilyä ja gravelointia

Oma aktiivinen pyöräily harrastaminen aikuisiällä lähti käyntiin vuonna 2015, jolloin ostin ensimmäisen etujoustomaasturin ja aloin ajelemaan myös maantiellä vanhalla Peugeotin maantiepyörällä. Sitä ennen läpi elämän on pyörällä kuitenkin tullut ajeltua työmatkoja ja liikuttu paikasta toiseen. Sitten koitti vaihe, jossa treenailin triathlonia hiilikuituisella maantiepyörällä ja triathlon pyörällä aero-tankoineen. Vuodesta 2019 alkaen olen ajanut sitten etupäässä maastossa ja alamäessä.

Nykyään ajan kolmella erilaisella pyörällä. Enduro täysjoustolla ajan bikeParkit ja vaativammat polut, etujoustoisella taas nopeat polut ja iltalenkit ja gravelilla sitten työmatkat ja hiekkatielenkit. Sähköpyörää en ole vielä ostanut. Hinku siihen on kova, mutta koska ne eivät ole ihan ilmaisia niin pitää vähän kerätä pennosia kukkaron pohjalle ennen sitä.

Back To Top