Skip to content

Mielakka

Tänään oli vuorossa suunnata kohti Kouvolaa ja siellä Mielakan pyöräpuistoon. Mielakkaan tutustuin ensimmäistä kertaa muutama vuosi sitten ja se on yksi lempikeskuksistani Suomessa. Vaikka vuosittain siellä ei ennätä käydä kuin muutaman kerran niin silti tuntuu, että jokaisella kerralla oppii jotain uutta ja keskuksesta löytyy jotain uutta ajettavaa. 

Tällä kertaa sieltä löytyi kokonaan uusi rakennettu hyppylinja takarinteestä. Reitillä oli muutama hyvänkokoinen hyppyri ja puinen wallride. Reitti oli vielä aika tuore, joten sopivia kulumisen jälkiä siihen ei vielä ollut muovautunut. Ensi kesänä tämä reitti pitää kyllä ottaa haltuun. 

Muita suosikkireittejä Mielakassa on hyppylinjat 1 ja 2, jotka ovat todella hauskoja reittejä, joissa saa hyppiä koko rahalla. Myös musta reitti 14 on hauska jyrkkä liukastelupätkä, jossa pitää olla hereillä. Mielakasta löytyy myös jäätävä Redbull Rampage henkinen linja numero 13, jota katsellessa tulee ihan huono olo. Vastaavaa reitti löytyy Kalpalinnan suunnalta.

Back To Top